• A kandalló melegénél
  • Kézzel faragott fedett pihenő
  • Szauna-ház
  • Bodzás Vendégház

Új év - tradicionalitás a Bodzás Vendégházban

Várjuk falusi turizmust kedvelő vendégeinket nehezen karbantartható medence és jakuzzi nélkül a Bakonyba. Sok szeretettel és akár jó tápértékű ételekkel is. (Bodzás Farmkonyha-házhozszállitással) A vizes élményt mi is tudjuk ajánlani, kicsit távolabb a szállástól. Klíma helyett vastag kőfalak biztosítják nyáron is a kellemes hőérzetet. A Bodzás Vendégház 15 éve falusi vendégház és szállás, még az infraszaunánkkal együtt sem tévesztendő össze a tőkeerős + EU-s pályázatokkal feltupírozott szálláshelyekkel.
Jelmondatunk: egyszerű vidéki élet és szállás, lelassulás, vidéki gasztronómia. + Extra: kandalló, infraszauna, túrázási lehetőség a Bakonyban. A Somló és borgasztronómia is elérhető közelségben.
Nem dicsekszünk biokerttel, de ami megadatott terület és ráfordítandó idő-energia alapján,azt néhány magaságyásban termesztett - elsősorban saját felhasználásra - zöldségfélével megoldjuk. Tartósításra, eltevésre zömében helyben mi is megvásároljuk a terményt.
Természetes - nem klórtablettás - vízes felüdülés 10-25 km-es távolságban - de akár a Bodzás kertben is lehetséges kerti zuhany formájában.
A Bodzás Vendégház keresett vendégköre:
-az egyszerűt, a természeteset kereső és elfogadó magánszemélyek, családok és baráti társaságok. Egyszerű vidéki luxus nálunk is fellelhető (infraszauna, relax-szoba, fatüzelés, kandalló, vintage asztalos bútorok, kényelmes matracok), mégsem vagyunk a klasszikus értelemben vett vidéki luxus szállás. Szeretettel várjuk az eziránt érdeklődőket: Zsuzsa ée Ferenc

Szüret...fröccs...grillterasz

Aranyló sárgán peregnek a levelek, itt hát az ezerszínű ősz.

A Bakony talán ilyenkor a legszebb.

Szüretidő van, a környék, a Somló csodás arcát mutatja, a pincék nyitva állnak a vendégek előtt. Hazatérve egy teli demizsonnal már neki is lehet állni a bepácolt húsok grillezésének.

A tűzrakóhelynél melegedhettek a ropogó fahasábok mellett.

Falatozás után pedig vár a szauna, egy jó pihenés a kandallónál.

A Bodzás Vendégház télen-nyáron nyitva áll előttetek.

 

 

Itt a NYÁR! Utolsó szabad időpontunk: július 4.-9-ig (5 éj)

Utolsó foglalható időpontunk: 5éj:

július 4-től 9-ig!

Csapjatok le rá mielőbb!

Running Sneakers | nike lunarfly 306 on feet and ankle boots size , Women's Nike Air Jordan 1 trainers - Latest Releases , Spartanova

Üzleti út

Befejeződtek a szálláshely felújítási munkálatai. 
Megszépült környezetben várjuk Önöket. 
 
A koronavírus helyzet miatti kormányzati szabályozások üzleti céllal érkező vendégek fogadását teszik lehetővé. 
Kérjük, foglalás előtt mindenképpen érdeklődjenek a lehetőségekről!
Best Authentic Sneakers | nike flex shoes for toddlers

Tavaszi rügyfakadás

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbodzasvendeghaz%2Fposts%2F2598512113593510&width=500" width="500" height="857" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

buy footwear | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Iicf