• Kézzel faragott fedett pihenő
  • Alkony a ló hátán
  • Aranyló bálák
  • A kandalló melegénél

Csillaglesen a Bodzás Vendégházban

A kozmosz maga a csoda! Nyáron talán azért éljük meg intenzívebben a világűr Földről látható szeletét, mert a kellemes idő miatt szívesebben maradunk kint éjszakára. Meteorrajok, a halványan kéklő Tejút, csillagképek, a Nemzetközi Űrállomás? Biztos, hogy kiszúrtok valami érdekeset  az esti égboltban gyönyörködve.

Llélegzetelállító tud lenni, amikor az ember egy-egy nyári éjszakát kint tölt és figyeli a hulló csillagokat, a Tejutat, felismeri szabad szemmel a naprendszer bolygóit. Erre legalkalmasabbak a legkevésbé fényszennyezett tájaink.

Ilyen a Bakonyban Ganna is.  Vendégeink  gyakran beszámolnak csillagfényes-hullócsillagszámolós esti programjaikról, melyet a szabad ég alatt töltöttek, esetleg szalonnasütéssel, grillezéssel egybekötve, pokrócokon hanyatt fekve, megvárva a napfelkeltét.

Nyári napsütéses – csillagfényes pihenésre invitáljuk azokat, akik még nem kötötték le a szabadságukat.  Augusztusban még foglalható időpontok a Bodzás Vendégházban:

-         augusztus 9-15-ig (5 éj)

-         augusztus 25-30-ig (5 éj)

 

Július a kutyásoké!-is.

Júliusban minden kutyás vendégünk 10% kedvezményt kap a teljes szállásdíjból. További kedvezmény, hogy a 2. kutyus is ingyenes most a Bodzás Vendégházban, Gannán! Irány a Bakony és a Bodzás Vendégház!

 

2019. nyári SZABAD időpontjaink

Kedves leendő Vendégeink!

Foglalható időpontok  nyári szabadság idejére a Bodzás Vendégházban:

- július 11- július 15-ig (4 nap) AKCIÓS!!!! Akár 10% kedvezmény főszezonban!

- július 25-27-ig (2 nap)

- augusztus 9- augusztus 13-ig (5 nap)

- augusztus 25- augusztus 30-ig (5 nap)

 

-

Előfoglalási kedvezmény 2019. április 30-ig!

Nem csak a tavasz virágzik, hanem a jókedvünk is, ezért előfoglalási kedvezményként 10%-kal csökkentjük a szállásdíját, ha április 30-ig leköti nyaralását a Bodzás Vendégházban!

Kattintson a Kapcsolat menüre, és foglalja le szállását nálunk nyaralása idejére!

Zsuzsa, Ferenc, Maláta, Füge és Bugac

Vidám Bálint napi hétvége a Bodzás Vendégházban

 

Túrázz, kirándulj, este hallgasd a tűz ropogását a kandallóban...Forró tea, vörösbor és süti...ez vár a jövő hétvégén a Bodzás Vendégházban! (2019. február 15-17.) 2 éj foglalj MOST! 0620/4265876

 
Bodzás Vendégház Ganna